Een open kartonnen doos waar allemaal groene kamerplanten omheen staan uitgestald

Had jij er al van gehoord, De groene kneusjes box?

Sinds de Corona crisis hebben veel bedrijven het zwaar. Ook de plantverkoop loopt een stuk minder (zou je niet zeggen als je in het tuincentrum loopt trouwens) maar een hoop planten belanden onverkocht zonder pardon op de stort!

Niet bepaald groen natuurlijk en ook nog eens hartstikke zonde! Ik kan er altijd erg slecht tegen als winkels spullen weggooien omdat ze bijna op de datum zijn, maar er absoluut niets mis mee is. Gelukkig heb je voor voedsel al het initiatief “too good to go” Maar wat moet je met al die binnenplanten?

Gelukkig begonnen ze bij Plantje.nl de “Groene Kneusjes box” wat ik van die naam vind laat ik in het midden (Was er dan serieus niemand die een betere naam kon bedenken?!” Maar het initiatief vind ik geweldig! Plantje.nl red plantjes van de stort en stuurt ze in een goed gevulde doos naar jou voor een klein prijsje.

Voor €19,50 + verzendkosten koop je bij plantje.nl een doos vol kamerplanten. In elke doos zitten 8-12 stuks, dus je hebt meteen een huis vol groen!
Wel kunnen de plantjes bij aankomst wat extra liefde nodig en kunnen ze schoonheidsfoutjes hebben. Maar ach, maakt dat nou zo veel uit? Je redt planten, hebt er een groene uitdaging bij en je hele huis staat meteen vol planten. Win-win wat mij betreft!

En zit je nou te denken “Ja leuk en aardig allemaal Fleur, maar wat moet ik in hemelsnaam met zoveel planten?” Dan zou ik je de volgende suggestie willen doen. Lap ze op, zet ze in een leuke pot die je over hebt of bij de kringloop haalt, en geef ze cadeau! Misschien heb jij nu niet genoeg plek voor zo veel planten. Maar je kunt er zeker anderen blij mee maken! Dat was in ieder geval mijn plan als ik planten over hou 😉

Zodra ik hier dus over hoorde heb ik meteen een box besteld. 14 mei schijnen mijn plantjes aan te komen. Ik ben benieuwd en hou je op de hoogte!

Is dit ook iets voor jou?

Liefs,

Handgeschreven naam Fleur