Jaaaa! We zijn live! Echte mensen van vlees en bloed kunnen nu mijn hersenspinsels lezen op het internet. Jij blij 😜

Er werd een domein gekocht, themes aangeschaft, de werking van wordpress uitgeplozen (snap nog steeds maar de helft) fotos gemaakt, lappen tekst geschreven. Maar hier is ze dan; Groenekleintjes.nl blog der bloggen, vrucht van mijn schoot. Haha oké laten we niet overdrijven.

Het had echt heel wat voeten in de aarde, zo’n website. Je begint er onbevangen en niets vermoedend aan, maar al snel blijk je allemaal dingen nodig te hebben waar je als gewone sterveling niet eens het bestaan van wist.

Heb jij wel eens gehoord van een gebruikersverklaring? Of een privacystatement? Tuurlijk, je ziet die woorden wel eens voorbij vliegen, maar wat het nou allemaal inhoudt.. Gelukkig, na lang zwoegen (en veel googlen) is dat deel gelukt. En ook de website is semi gelukt.

Het is natuurlijk nog steeds niet precies wat ik wil, maar beter gelanceerd en langzaam verder ontwikkelen dan verstopt in een mapje op je computer waar niemand het kan zien.

Vind het ook reuzen spannend, want de seconde dat je op publiceer drukt begint dat stemmetje in je hoofd. “Wie denk jij wel niet dat je bent met je blog” “Niemand zit hier op te wachten hoor” “Wat bezielt je? Een blog? Jij? Doe effe normaal zeg”

Maar ik heb het toch gedaan. Ze staat er. Het blog dat al 5 jaar “in the making” was in mijn hoofd. Een blog dat wel 100x van vorm en format is veranderd. Ze is er. Ik ga nu nog even verder met mijn vreugdedansje. Op naar meer artikelen!

liefs,

Handgeschreven naam Fleur