groene kneusjes box vol planten

Een tijdje terug schreef ik al over mijn aankoop van een Kneusjesbox. Een grote doos vol plantjes, gered van de stort en voor een klein prijsje bij je thuis afgeleverd.

En na een tijdje wachten kwam hij binnen! Ik had al wat kneusjes boxen voorbij zien komen op instagram bij anderen en was al onder de indruk van de mooie plantjes die daar uit kwamen. Dus ik kon natuurlijk niet wachten om mijn eigen kneusjesbox uit te pakken!

En ó wat had ik een mooie box te pakken. Er zaten maarliefst 12!! planten in. Score! Ze zaten dicht op elkaar gepakt, dus geen gerol door de doos of beschadigingen. Maar je zag ook niet direct hoeveel planten er nou in zaten. Tijdens het uitpakken was het een grote stroom “O kijk nog eentje” “O wow nog meer!”

1551DF76-6193-4B82-8B7C-155E803D2B48

Er zat 1 klein plantje bij, maar de rest was een mooi medium formaat en zelfs 2 grote.

En eigenlijk zag ik er niets kneuzigs of B-kwaliteits aan. Zo koop je ze ook gewoon bij het tuincentrum..

Een Kneusjesbox is net een Kinder Suprise Ei voor volwassenen.

Omgerekend was ik dus slechts €2,08 per plant kwijt, inclusief verzendkosten. Als je na gaat dat je in de winkel al snel tussen de €6,- en €15,- kwijt bent voor een plant, heb je hier dus wel een enorm goeie deal te pakken!

Al met al kan ik de Kneusjes Box van harte aanraden! Twijfel je nog, ik zeg; gewoon doen. Ergste geval geef je ineens heel veel plantjes cadeau 😜

Het enige dingetje nu… waar haal ik 12 potten vandaan?! 😂

Liefs,
Handgeschreven naam Fleur