Een witte muur met twee plankjes waarop diverse lijsten mer prints staan uitgestald

Zal ik je eens wat vertellen..⁣
⁣Ik kan altijd enorm genieten van kleine hoekjes in huis decoreren. Allemaal spulletjes bij elkaar zoeken en er een geheel van proberen te maken dat past bij het seizoen. ⁣

Ik koop ook heel graag prints van zelfstandige illustratoren. Weer eens wat anders aan je muur dan de standaard IkeaIkea poster 😉⁣ Maar dat zoeken kan nog best wel eens een klusje zijn. Vroeger bestelde ik veel van Amerikaanse Illustratoren op Etsy. Zo kocht ik al bij Belle and Boo voordat het hip was en ze nog een klein Etsy winkeltje had. 😂

Een witte muur met een wandplankje met daarop twee botanische posters in verschillend formaat. Op de achtergrond staat een plant

Tegenwoordig gaat mijn voorkeur vaak uit naar Nederlandse en Scandinavische illustratoren. Bijvoorbeeld Marloes de Vries, Lisa Grue, Teken-ing, Elles Rodenburg en zo is er nog een hele lijst van Illustratoren die ik volg voor hun gave werk.

Met kopen bij de illustrator zelf heb je vaak het voordeel van lokaal kopen, en je steunt er ook nog eens een one-woman business mee. Win-win wat mij betreft.
Als laatst nog een added bonus, je vindt er ook nog wel eens echte pareltjes tussen waar je hele interieur in een klap van opfleurt.

En mocht je nu denken, “ja hallo ik ben niet van geld gemaakt, zo’n originele poster van een illustrator kopen is toch hartstikke duur!” dan kan ik je gelukkig gerust stellen. Voor tussen de €5,- en €30,- heb je vaak al een prachtige plaat! Dus ga vooral eens op zoektocht, want je kunt echt zomaar een prachtige originele aanwinst voor je huis vinden voor een klein bedrag.

Hoe doe jij dat thuis? ⁣Ga jij voor de makkelijke met massa posters? (ook mooi, niks mis mee) Of zoek je ook graag iets speciaals uit?