Over Fleur

Hoi en Welkom op Groene Kleintjes!

Mijn naam is Fleur, getrouwd en mama van dochter Ella van 4 en zoon Walt die net 2 is geworden.

We wonen in Amsterdam en proberen ons leven zo groen en natuurlijk mogelijk te maken midden in de drukte van de grote stad.

Zelf ben ik gek op grote koppen thee, warme wollen vesten, sushi, kleine handwerkjes maken, lekker moestuinieren op ons balkon en leven we Samen met de seizoenen en jaarfeesten het jaar door.


Over Groene Kleintjes

Deze site staat helemaal in het teken van jou helpen, zo simpel en snel mogelijk een ontspannen en groen leven te helpen creëren.

Dit doen we doormiddel van eenvoudige tips, interessante artikelen, handige oplossingen, inspirerende persoonlijke verhalen en waardevolle product reviews.

Dit alles maakt Groene Kleintjes dé site voor de bewuste mama met weinig tijd die graag meer ontspannen en groener wil leven, maar ook tijd wil overhouden voor zichzelf en haar gezin.

 

Over Groen leven

Vrouw in licht blauw gestreepte jurk die een bos wilde bloemen vasthoudt

Groen, groener, groenst.

Iedereen leeft zijn leven op de manier die het beste bij hen past. Ook jij en ik!

Voor de een kan dit een full on vegan lifestyle betekenen en de ander vind het al heel wat om het plastic te scheiden. Hier word niet geoordeeld en ik laat hierin graag ieder in zijn waarde.

Dat jij wel open staat voor “wat groener leven”, op wat voor manier jij dat ook interpreteert, kan ik alleen maar aanmoedigen. Go you! En of je dit nou doet met kleine dingetjes of grote gebaren, alles is goed en alleen maar meegenomen. Volg vooral je eigen pad en zie waar je uitkomt.

Alleen samen maken we het verschil.