Copyright

Alle teksten en foto’s zijn door mijzelf geschreven, gestyled, ontwikkeld en gemaakt, tenzij anders vermeld.
Het is niet toegestaan om inhoud van Groenekleintjes.nl of de Groene Kleintjes instagramfeed zonder toestemming over te nemen of te posten op andere social media zoals Pinterest en Facebook!. Wil je toch graag een artikel of foto gebruiken? Neem dan contact met mij op via het contact formulier op deze website. Mocht je hierna geschreven toestemming ontvangen, zet bij publicatie dan altijd een duidelijke bronvermelding met link naar groenekleintjes.nl erbij.

Bij oneigenlijk gebruik (dus gebruik/plaatsen zonder toestemming) ondernemen wij altijd gerechtelijke stappen.

Ik wil ook een blog beginnen! Hoe doe ik dat?

Een blog beginnen kan iedereen. Op internet zijn eindeloos veel artikellen, youtube filmpjes en cursussen te vinden. Al dan niet betaald.

Via WordPress.com en Blogger.com kun je gratis een blog aanmaken.

Kies je naam zorgvuldig en google die naam voordat je begint. Je wilt natuurlijk niet de concurrentie aangaan met een ander blog. (Los van de copyright issues)

Wil je een professionelere start, koop dan een eigen domeinnaam en webruimte. Daarop kun je wordpress gratis installeren en eventueel een eigen theme kopen of gratis downloaden. Wel raad ik je aan om, als dit je eerste blog is, eerst met een gratis blog te beginnen. Altijd slim om eerst te zien of het je ook echt bevalt. De meeste blogs sneuvelen in de eerste drie maanden.

Houd er rekening mee dat het een beter idee is om, als je informatie gaat zoeken over bijvoorbeeld marketing en je blog, je deze info het beste bij Nederlandse bronnen vandaan kunt halen. De Nederlandse markt is niet het zelfde als bijvoorbeeld de Amerikaanse markt en de verkooptechnieken verschillen dus ook. Altijd goed om te weten voordat je die amerikaanse cursus van €2000,- aanschaft 😉

Voor meer informatie raad ik je Google.com aan. Die weet een stuk meer dan ik!

Met welk programme maak jij je website?

Ik blog met een self-hosted WordPress installatie.

Welke camera gebruik je?

Voor de meeste fotos gebruik ik mijn Iphone 12 pro Max. Ik heb ook een Canon spiegelreflex camera liggen, maar die gebruik ik weinig. De foto’s die een nieuwere iPhone maakt zijn van erg goede kwaliteit en je smartphone is toch een stuk handzamer als je er op uit gaat 😉

Als je een goeie telefooncamera hebt zou ik gewoon lekker hier mee gaan schieten. Anders is een aparte camera gebruiken wel een goed idee! Slechte kwaliteit foto’s word niemand blij van.

Hoe edit je je foto’s?

Hiervoor gebruik ik voornamelijk Adobe Lightroom en soms Snapseed.

Kunnen we samenwerken?

Samenwerken is altijd leuk! Op deze pagina kun je meer informatie vinden over samenwerken